BREAKING COOL

Dacă ai ceva de scris, scrie-ne și te punem pe cooltivator!

AM ASCULTAT ALBUMUL MURDER PARTY ÎNAINTE DE LANSARE

AM ASCULTAT ALBUMUL MURDER PARTY ÎNAINTE DE LANSARE

Ha! In your face!

Dragi cititori,
 
Am fost omorâtă de beat-uri creepy și melodicitate londoneză în câteva zeci de minute. Motivul: Murder Party. Da, am fost mai cu moț și am ascultat albumul băieților de la Harlequin_Jack ce va fi lansat mâine seară în Underworld. S-au găsit și ei acum. Fix după Halloween. Un fel de afterparty cu Jokeri ciudați. Nu vă chinuiți, nu e pe net. Sâc!
 
După un an de muncă, Harlequin_Jack a reușit performanța de a pleoști pe un album nici mai mult, nici mai puțin de 13 piese. Lucky number, aș adăuga. Dacă am vinde albumul ăsta la chinezi cu siguranță nu ar rezista tentației și tot l-ar cumpăra, cu tot cu superstițiile prostești ale lor amintind că nu există etajul 13 pe la ei.
 
Catchy, creepy, dansabil și, totodată, original. Așa am notat în carnetele noastre de reprezentanți ai simplului ascultător. Am judecat la rece și am căutat motive de hatereală. Nu prea am găsit.
 
Ok, aici sunt înșirate doar  păreri personale, deci va trebui să ascultați VOI piesele pentru a vă putea exprima opinia, însă, pentru moment o facem noi.
 
Să o luăm sistematic. Nu putem. Murder Party este un haos total. Plăcut auzului și mișcărilor. Sinceritatea din mine zburdă pe asfaltul rece și strig în gura mare: FREAK SHOW ! Că tot e isteria asta cu American Horror Story, băieții sigur ar fi bătut palma cu Ryan Murphy și Brad Falchuk pentru un soundtrack de excepție.
 
 
Despre Investigate și Vitamins cred că știți mai bine decât mine că sunt deja cunoscute pe meandrele Internetului. Therefor, nu îi mai laud aici că se umflă în pene.
 
Pe repeat în timp ce scriu bubuie în căști Royal Flush care m-a cucerit cu un instrumental foarte foreign. La fel ca și Bounce, Maria, Q sau Playful.
 
Auguste, Theme Song, Interlude, The Fall, The Curtain Calls și Rain Session deschid porțile unei lumi de circ care te ține într-un continuu feeling de creepy entertainment.
 
Nu vreau să stric surpriza, mi-aș fi dorit să le ascultați pentru a înțelege că dacă aș descrie fiecare trăire pe care o am pentru fiecare piesă, mi-ar lua o veșnicie. Și asta se întâmplă pentru că niciodată nu e același feeling. Un haos organizat dirijat de Harlequin_Jack.
 
Murder Party este albumul care va trezi nonconformistul din tine și care se va juca cu auzul tău, dar mai ales cu mintea ta.

Așa că te așteptăm la lansarea albumului Murder Party  mâine, în Underworld începând cu ora 21:00 să simți cum Harlequin_Jack îți va face pielea de găină.