BREAKING COOL

Dacă ai ceva de scris, scrie-ne și te punem pe cooltivator!

28 DINTRE CELE MAI DUBIOASE SITE-URI

28 DINTRE CELE MAI DUBIOASE SITE-URI

Am ajuns în partea ciudată a internetului

Cei de la Gizmodo au cerut utilizatorilor să le spună care sunt cele mai dubioase site-uri pe care le știu ei. Așa că s-a lăsat cu o tornadă de comentarii, plină de site-uri ciudate (puțin spus, ciudate). Așa că m-am avântat și eu în comentarii, am pierdut ore bune și m-am apucat să le selectez pe cele mai ciudate, special pentru voi. Să începem:

OMFGDOGS.COM
Câini și un cântec midi care te va spăla pe creier mai rău decât te spală o ora de Capatos. Sau defapt nu, Capatos te spală mai rău!
1


http://111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111.com/
Nu știu cum să explic site-ul ăsta. Arnold/Sailor Moon/HABAR NU AM!
2


Lingscars.com
Un site de închiriat mașini care s-a dus departe rău de tot. Adică a folosit tot ce se putea folosi la un site. TOT AM ZIS!3


Zombo.com
Habar nu am ce ar trebui să fie asta dar când intru pe acest site simt ca pot că pot să cuceresc lumea, să mut munții din loc. E un fel de tigaia Dry Cooker a website-urile motivaționale
4


Timecube.com
Un site conspiraționist. Am încercat să citesc vreo 10 minute și ce am înțeles eu este că o zi defapt durează 4 zile, dar ăștia cu Biblia încearcă sa ne ascundă asta. Oricum mă depașește rău de tot!
5


Leekspin.com
O anime-ată dinasta învârte o bucată de praz și pe fundal se aude cântecul ăla retardat de era la modă acum ceva timp.Nume6


jimcarrey.com
Site-ul cunoscutului actor este ciudat rău de tot. Așa site, așa om. Oricum m-am distrat aici, nu ca la animata aia cu praz!
7


Bonsaikitten.com

Aici puteți să învățați cum să creșteți o pisică într-o sticla. Dacă este nevoie să vă mai spun ca site-ul este fake și că nu ai cum să crești o pisica în sticla, atunci e cazul să mai închideți calculatoarele și să mai ieșiți pe afară.
8


takemetoauselesswebsite.com
Site-ul ăsta nu este ciudat, dar te duce pe niște site-uri funny rău de tot. Pot să recunosc că am pierdut vreo 40 de minute lejer pe aici. 9


divine-interventions.com
Dacă sunteți religioși vă recomand să săriți peste acest website care vinde vibratoare in forma de Iisus pe cruce, alte jucării cu forme bibilice și lubrifiant sfințit! Doamne iarta-i!
10 


myfreeimplants.com
O combinație inedita între Kickstarter și un site de escorte. Aici doamnele pot cere crowdfunding ca să își pună silicoane!
11


realimmortality.com
Acest Lorin Furtună asiatic crede că a descoperit secretul nemuririi. Nu știu ce să zic pentru că eu mor aici de râs (Scuze pentru gluma asta ieftina)
12


poonis.com
Pe lângă faptul că se numește poonis, POONIS, Poo NIS site-ul ăsta are niște animații de tot râsul. POOOOOOONIIIIISSSS ! 
13


nooooooooooooooo.com
Dacă situația o cere, baga un noooooooo dinăsta dramatic!
14


sadtrombone.com

Din aceeași categorie cu nooooooooooooo.com avem și sad trombone, pentru ca să faci  glumele proaste sa fie un pic mai bune .
15


Sadtrombone.com – Cinco de Mayo
Un fel de sad trombone mexican. A se folosi când vrei să izbucnești în mexicană!
16


Corgyorgy.com

Cântec idiot  + animații cretine = site ciudat
17


dailydiapers.com

Un site cu și despre scutece. E ciudat rău, sunt niște poze acolo cu femei în scutece, nu vă recomand să intrați de la birou.
18


Ratemypoo.com

Aveți mare grijă înainte să intrați aici. Este un site unde oamenii posteaza toate căcaturile și se votează toate căcaturile. Și când zic căcaturi ma refer chiar la fecale, nu la emisiunile de la Antena3.
19


Rectal Foreign Bodies

Dacă tot suntem aproape de cur, să vorbim un pic și despre Rectal Foreign Bodies, un site care indexează cele mai ciudate chestii care au fost găsite prin cururile oamenilor. 
20


vaginainspectors.com

3 băieți au făcut un site fake prin care se dau inspectori de vagine. Nu știu dacă i-a ajutat cu ceva acest site dar bună ideea și destul de funny.
21


lememe.com

Un blog cu poze funny și cu un design de nota 2000! Dar pozele sunt funny!
22


staggeringbeauty.com

O râmă care o ia razna când miști repede din mouse
23


Eelslap.com

Dă-i un țipar în gură ăstuia!
24


Spin

O animație ciudata care o să vă mănânce niște timp
25


justareflektor.com

Ochii tăi, pe droguri, doar că fără droguri. EXTREM de bine făcut! PS: E un videoclip Arcade Fire
26


japaneseseizurebots

Cum să provoci o criza de epilepsie
27


Legalizegayweed

Și finalul apoteotic. Destul internet pentru astăzi!
28