Cei mai buni ochelari de soare pentru barbati 2021. Ieftini si moderni

Noile tendințe sunt întotdeauna interesante. Ce vine, ce rămâne, ce se potrivește cel mai bine aspectului meu?

Cel mai bun lucru despre sezonul de ochelari de soare 2021: există ceva pentru toată lumea! De la rezervat la extravagant: Nu au existat niciodată atât de multă varietate.

Indiferent dacă suntem în vacanță de vară sau la schi, atât cât ne bucurăm de razele soarelui, trebuie să ne gândim și să ne protejăm ochii.

Radiațiile ultraviolete puternice nu sunt doar incomode pentru ochi, ci și stresante și pot avea efecte dăunătoare. În același timp, ochelarii de soare pentru bărbați se adaptează aspectului tău și nu invers și sunt un accesoriu de modă și o declarație de modă.

Și vestea bună pentru toți cei care poartă ochelari: mulți ochelari de soare sunt acum disponibili și cu lentile cu prescripție medicală.

Funcționali și moderni

Ochelarii de soare ca ajutor optic sunt indispensabili în lumina puternică a soarelui și în locurile în care există reflexii puternice. De exemplu, în excursii cu barca sau pe întinderi largi de apă.

Lentilele nuanțate reduc semnificativ transmisia luminii și a radiațiilor UV către ochi. Nu în ultimul rând, ochelarii de soare s-au dovedit a fi extrem de practici atunci când vine vorba de a rămâne anonim: mai ales vedetele sunt incognito cu ochelari de soare atunci când sunt afară.

Fie că sunt forme clasice, un model vintage oglindit în stilul Miami Vice sau atemporalul „Aviator”. 

De la ținuta elegantă de birou până la aspectul sportiv de agrement, ochelarii de soare trebuie să fie prezenți. Indiferent dacă vă simțiți cel mai confortabil cu un model clasic atemporal sau sunteți interesat de tendințele sezoniere – veți găsi aici noul dvs. model.

Există o mulțime de accesorii masculine, dar niciuna nu este la fel de cool ca ochelarii de soare. Fie că sunt piloții Top Gun, Blues Brothers sau Sonny Crockett din Miami Vice – toți eroii de pe ecran poartă ochelari de soare ca parte naturală a ținutei lor.

Nu este de mirare că modelele legendare de ochelari, cum ar fi Ray-Ban sau ochelarii Aviator, sunt încă în fruntea listelor de bestselleruri până în prezent. Însă ochelarii de soare bărbați perfecți nu trebuie să arate doar casual, ci trebuie să se potrivească și purtătorului – forma feței, stilul lor și, nu în ultimul rând, preferințele personale.

O protecție UV eficientă trebuie, desigur, să fie întotdeauna în prim plan cu ochelarii de soare. Pe de altă parte, ochelarii sunt purtați regulat numai dacă se potrivesc confortabil pe stilul personal al purtătorului.

Motive suficiente pentru a acorda mai multă atenție opticii atunci când alegeți ochelarii de soare. Criteriul de selecție decisiv este forma lentilelor. Pot fi pătrate, rotunde sau dreptunghiulare.

Ochelarii de soare ar trebui să vă fie mereu alături în zilele însorite – indiferent de ocazie sau de starea de stil. Pentru bărbații pasionați de modă, acest lucru înseamnă că ar trebui să aleagă ochelari de soare care să se potrivească cât mai bine cu stilul lor personal. 

Sunteți deosebit de la modă cu ochelarii clasici și ultra-cool aviator. Ea asigură o apariție a la Tom Cruise în Top Gun.

Odată ce ajungi în rafturile superioare ale dulapului și îți scoți hainele de vară, vei descoperi că lipsește ceva – ceva care îți va face ținuta de vară perfectă. Tipul de ochelari de soare care vi se vor potrivi cel mai bine și vă vor flata fața.

În trecut, ochelarii de soare erau folosiți doar ca protecție a ochilor în zilele luminoase și însorite. Mai târziu, ochelarii de soare au crescut în popularitate. Astăzi le vedem nu numai ca o protecție utilă, ci și ca un accesoriu de modă. Te pot face să arăți casual, jucăuș, elegant și discret. Spun mereu ceva despre proprietarul lor.

Doamnele pot folosi machiaj sau bijuterii izbitoare. Domnii trebuie să ia o altă cale. Ochelarii de soare pentru bărbați îți oferă ocazia să arăți mereu elegant. Uneori, expresiile reale de pe față sunt ascunse în spatele lor, iar uneori pot accentua aceste expresii.

Alegerea ochelarilor de soare potriviți pentru bărbați nu este ceva care durează doar câteva secunde, cum ar fi alegerea unei noi perechi de șosete. Merită atenția ta și puțină răbdare să găsești modelul care ți se potrivește cel mai bine.

Tendințele modei determină, fără îndoială, stilul ochelarilor de soare. În aceste zile, ochelarii retro cu rame distinctive și lentile mai mari sunt populare. Cu ochelarii de soare moderni, nu veți găsi semne sau sigle pe partea laterală a cadrelor – minimalismul este rege. Ochelarii rotunzi sunt, de asemenea, populari.

Culorile puternice joacă rolul principal. Dacă îți plac hainele cu nuanțe mai întunecate, ochelarii de soare distinctivi sunt ceva ce poate accentua perfect întreaga ținută. Culorile albastru și galben se potrivesc bine cu îmbrăcămintea întunecată și minimalistă.

  • Gri – culoare neutră, contrast puternic, adecvat pentru drum.
  • Galben și portocaliu – contrast excelent, bun chiar și la lumină slabă, recomandat pentru sporturile de iarnă precum schiul sau snowboard-ul.

Maro, gri sau verde închis sunt culorile comune ale ochelarilor de soare moderni. Deoarece culorile nu afectează viziunea sau percepția culorii. Aspectul ochelarilor cu lentile colorate este, de asemenea, atractiv și foarte la modă.

Ochelarii de soare galbeni, roz, albastru sau portocaliu pot fi purtați toată ziua, dar nu sunt recomandați în timp ce se află la volan. Ochelarii de soare albaștri influențează percepția culorilor roșii și verzi, pe care le puteți pune în pericol direct la semafoare! Dimpotrivă, lentilele roșii vă vor ajuta să conduceți.

Intensitatea culorii indică ce procent din culoarea conține un singur obiectiv. Parametrul său vă va ajuta, de asemenea, să alegeți ochelarii de soare.

Ochelarii de soare întunecați pot fi aleși pentru uzura de zi cu zi sau pentru o vacanță tropicală. O densitate mai mică a culorilor vă permite să purtați ochelari de soare ca accesoriu de modă dimineața și seara.

Ce sunt ochelarii de soare polarizați?

Ochelarii de soare polarizați sunt cei mai buni pentru toți șoferii. Contrastul îmbunătățește culorile naturale și face viziunea mai clară. De asemenea, sunt folosite pentru o varietate de sporturi. Te protejează de soare și sunt mai amabili cu vederea în același timp.

De obicei sunt realizate în culorile gri, maro sau gri-verde. Ochelarii de soare polarizați sunt, de asemenea, comercializați într-un model de lentile auto-nuantate, care modifică intensitatea culorii în funcție de condițiile meteorologice actuale.

Persoanele cu față ovală au cea mai mare alegere atunci când vine vorba de achiziționarea unei perechi de ochelari de soare. Pentru a alege forma potrivită a cadrelor, trebuie mai întâi să răspundeți la întrebarea: ce formă a feței aveți?

Imaginile și ilustrațiile de pe Internet vă pot ajuta să determinați acest lucru. Odată ce descoperi forma feței tale, alegerea ochelarilor de soare potrivită este cu adevărat ușoară.

Fata rotunda necesită ochelari de soare pătrati. Fața rotundă este dominată de o frunte proeminentă și de pomeți. Ochelarii de soare care se potrivesc cel mai bine sunt cei care creează contrastul. Încercați să cumpărați ochelari de soare mai mari decât fața dvs. pentru a ieși în evidență.

Wayfarer by Rayban

Dacă vrei o pereche pe care să o poți purta cu orice și care să nu se demodeze, culorile Wayfarer sunt alegeri excelente. Stilul Wayfarer a fost și este alegerea pentru multe celebrități și muzicieni, artiști emblematici precum Beatles, Billy Joel, Tom Cruise.

Rame de lemn?

Ceasurile, clemele pentru cravată, huse pentru telefonul mobil și ochelarii de soare sunt acum fabricate din diferite tipuri de lemn, iar rezultatul este, fără îndoială, elegant, neașteptat, durabil și unic.

De la bambus la nuc până la mahon până la arțar, puteți găsi tonul perfect de lemn care se potrivește stilului dumneavoastră. Acestea sunt de departe cele mai inovatoare stiluri și o modalitate excelentă de a vă readuce privirea la elementele de bază.

Ochelari cu rame colorate?

Ochelarii de soare cu rame colorate completează colecția ta și adaugă distracție look-ului tău. Faceți din culoarea dvs. preferată stilul dvs. și personalizați-vă aspectul cu o pereche de rame colorate.

Uită-te la ochelarii tăi cu atenție și vor fi în garderoba ta tot timpul anului. Cadrele de ochelari de soare din această listă nu sunt doar o tendință pentru vară, sunt stiluri cu echilibrul perfect între flerul clasic și trendy care va rezista ani de zile în orice sezon.

Indiferent de stilul pe care îl alegeți, totuși, ar trebui să vă asigurați că ochelarii au protecție UV, deoarece ridurile și vederea încețoșată nu sunt destinate bărbaților cool.

Protecție laterală pentru sportivi

Razele solare și reflexiile laterale pot fi foarte enervante, mai ales în timpul activităților sportive și la conducere. De aceea, ochelarii de soare pentru uz sportiv sunt adesea echipați cu elemente de protecție pe lateral.

Când soarele strălucește, ochelarii de soare care nu numai că oferă protecție UV fiabilă, ci și ne fac să arătăm bine.

Ne bucurăm de razele soarelui ori de câte ori este posibil și ne bucurăm de efectele lor benefice. Dar nu trebuie să uităm că radiațiile ultraviolete puternice nu sunt doar foarte incomode pentru ochi, ci că pot avea și efecte foarte, foarte dăunătoare.

Ochelarii de soare pentru bărbați au devenit un accesoriu de modă important, care nu trebuie subestimat. Modelele sunt diferite, la fel de diferite precum sunt capetele și fețele noastre.

Există numeroase potriviri, lățimea ochelarilor, forma ochelarilor, culoarea – totul este o decizie de cumpărare astăzi. Vă puteți alege deja forma feței online și puteți regla diferiți ochelari de soare de la distanță.

Este simplu – ochelarii aviator sunt pe piață de generații și, după cum sugerează și numele, au fost purtați inițial de piloți. Este o treabă drăguță cu care unii tineri ar dori să se laude.

Dar dacă nu ești pilot ca profesie, atunci ochelarii pilotului sunt suficienți pentru a atrage atenția. Ochelarii aviator aduc pur și simplu acea anumită aură cu ei. Și chiar omul de afaceri experimentat poate purta astfel de ochelari cu rame înguste și ușoare.

Ochelarii de soare reprezintă o piesă centrală definitorie a oricărui stil urban pe care un bărbat la modă ar dori să îl proiecteze. Purtarea lor creează un trend care stabilește baza estetică a oricărui bărbat modern.

Fiecare linie de ochelari pentru bărbați poate face o afirmație strălucitoare, îndrăzneață, adaptată pentru orice ocazie socială și, desigur, servește ca element fundamental în crearea identității unui om politicos.

Autenticitatea carismatică poate fi găsită în fiecare pereche de ochelari de soare marca Ray-Ban, dar Cats 5000 se află într-o ligă proprie.

O pereche de ochelari de soare pentru bărbați în torpedou este un tovarăș la modă și de protecție la următoarea aventură în mașină.

Ochelarii de soare pentru bărbați sunt de asemenea disponibili în versiuni pentru activități sportive. Deoarece chiar și atunci când mergeți cu bicicleta, în drumeții sau la golf, o vizibilitate fără claritate este un factor de siguranță și uneori decisiv pentru succes sau eșec.

Ochelarii de soare mari, cu aspect sportiv, sunt mai nuanțați în partea de sus decât în ​​partea de jos și au lentile curbate. Drept urmare, protejează ochii mai bine decât alti ochelari de razele soarelui. Ochelarii Aviator sunt o necesitate absolută, mai ales dacă forma feței este mai alungită.

Dezvoltați inițial pentru Forțele Aeriene Americane și deja obișnuiți în anii 1940, ochelarii aviator pot fi văzuți și astăzi la numeroase vedete, în filme și în viața de zi cu zi.

Acești ochelari de soare sunt deosebit de populari în rândul persoanelor care sunt afară din motive profesionale: căpitanii, piloții, ofițerii, etc.

Ochelarii de soare uriași joacă în continuare – ce altceva? – un rol important. În calitate de opticieni, iubim tendința cu drag, deoarece dimensiunile XXL protejează zona ochilor deosebit de bine de soare.

Oricine s-a săturat de modele discrete își va găsi favoritul din 2021 cu această tendință. Geometria poate a fost plictisitoare la școală, dar când vine vorba de ochelari de soare, este vedeta! Dar nu numai formele unghiulare domină anul acesta: de asemenea, modelele circulare sunt încă populare.

Iarna a fost destul de gri – acum vrem culoare! Așadar, nu este de mirare că obiectivele de ochelari de soare nuanțate vor fi peste tot anul acesta. În 2021, vor domina tonurile calde în toate nuanțele soarelui – de la galben lămâie la roșu.